Resume av 2009!

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- nej, jag har gjort allting redan ..haha!

2. Höll du några av dina nyårslöften?
- jag hade inga 

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
- nix

4. Dog någon som stod dig nära?
- ja

5. Vilka länder besökte du?
finland!

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
- nej

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
- 31 oktober

8. Vad var din största framgång 2009?
- skolan, privatlivet, kärleken

9. Största misstaget?
- det behåller jag för mig själv

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
- varit bakis, räknas det?

11. Bästa köpet?
- ny plattång

12. Vad spenderade du mest pengar på?
- mig själv

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
- angelica backlund!

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
 - tom puls , cuando

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- mycket gladare det här året

16. Vad önskar du att du gjort mer?
- skolan kanske ..

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
- lägga ner tid & energi på onödiga saker

18. Hur tillbringade du julen?
- hemma hos pappas gudson på fest

19. Blev du kär i år?
- är redan kär

20. Favoritprogram på tv?
- halv 8 hos mig

21. Bästa boken du läste i år?
- mia törnblom , så dumt!

22. Största musikaliska upptäckten?
- öööh ..

23. Bästa filmen du såg i år?
- new moon

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
- tillbringa min dag med syster & bästa vän

25. Något du önskade dig men inte fick?
- systemkamera


26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
- söp skallen i småbitar med angelica :)

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
- pengarna

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
- bästa någonsin!

29. Vad fick dig att må bra?
- bästa kompisen, syskonen & pappa

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
- jhonny depp

31. Vem saknade du?
- katten

32. De bästa nya människorna du träffade?
- ida & sanna!

lots of love, anna ekström

ekström's julfirande

hello! och god jul :)

min julafton var som så många andra julaftonar när man är skillsmässobarn. ett jävla massa åkande fram & tillbaka! hälsa på släkten, mammas julafton ena året, pappas det andra .. blir trött av att bara skriva det. men i år hade jag möjlighet att påverka hur min dag skulle se ut. det här året var det mammas julafton, vilket betyder att vi barn är med henne och firar. men det blir aldrig som planerat - inte i vår familj i alla fall. bor ju för tillfället hos pappa nu så vi åkte ut till hans tjej och hennes familj i tungelsta på morgonen och öppnade våra julklappar vi fått av pappa där, sedan åkte vi hem till mamma och peter. där tittade vi på kalle anka och efter det öppnade jag & anders våra julklappar eftersom vi inte skulle stanna kvar. vi åkte istället till farfar och firade med dom. efter det åkte vi hem till min pappas gudson mattias och festade där. gud så kul vi hade! mattias bjöd upp till dans hela tiden och anders (min bror) satt i soffan aspackad och såg allmänt nöjd ut. så kul att se brorsan släppa till lite och bli lite full. jag träffade där även en massa gamla klasskompisar till anders som jag snackade med. alla blev allt fullare & fullare och klockan tickade på. vid 3 tiden kände jag att det var dags för oss att åka hem så jag beställde taxi hem till handen och vi gick och la oss. men jag måste säga att det här är den absolut bästa julafton jag varit med om! helt oslagbar! lite snabbt kan jag berätta lite vad jag fått ; en väckarklocka, en bok (insidan av liam nordberg), partym : naomi campbell, at night & jessica simpson, fancy. pälsväst, morgonrock, biokort, en pälsmössa, läppbalsam av elizabeth, 500:- av pappa, 200:- av farfar,läppbalsam av elizabeth arden, twilight filmen samt body butter & en till partym DKNY fresch blossom av min älskling! jag blev väldigt glad för alla presenterna och jag fick i stort sätt allt jag hade önskat mig. nu ska jag titta lite på tv och sen ta en dusch, är fortfarande bakis ..








lots of love, anna ekström

vad ska man hitta på för tokigheter ikväll då?

det har jag faktiskt ingen aning om. kan inte göra så mycke tokigt med tanke på att jag har basketmatch imorgon som börjar 09:30 i brandbergshallen mot lidingö. men imorgon ska jag träffa angelica & madeleine i farsta efter min match, för dom ska handla lite julklappar! efter det ska vi ta en fika och sen röra oss mot gnesta där dom bor. sen stannar jag hos dom tills på onsdag eller torsdag, de har viinte bestämt ännu. kommer bli så mysigt att gå runt i fasta med mina favorit systrar :) ser verkligen fram emot de och att få krossa lidingö efter våran förlust mot dom för några veckor sen. min vänsta tumnagel gick av den matchen också, fyfan vad ont de gjorde! så dom ska få smaka imorgon det kan jag lova! vi har laddat upp hela veckan inför matchen mot dom. men .. vad ska man göra ikväll då? jag har två alternativ : 1 - vara hemma och se på film och dricka te. 2 - åka hem till min pappas gudson mattias och kolla på hockey. mhm .. har ingen aning. får väl ta kvällen som den kommer helt enkelt, det kommer ju flera helger och dessutom har jag jullov!

nu ska jag ut med min älskade hund och sen ska jag bestämma mig om hur jag ska göra.

lots of love, anna ekström

madelene denise berlin

nu har jag precis borstat tänderna och gott & lagt mig i sängen. har varit och åkt bil med madde och pierre. fan har inte träffat dom två på evigheter! så det var såklart jättekul o träffa dom. madde är min barndomskompis och vi har känt varandra i snart 11 år. har inte haft så mycket kontakt med henne dom senaste månaderna så nu var det på tiden att jag träffade henne. har saknat henne så mycket! och ellinore med för den delen! mina underbara brudar♥ det kommer bli som förut mellan oss igen det har bara varit så att vi har haft annat för oss. går i olika skolor, har helt olika scheman osv. men äkta vänskap har det alltid varit och jag ser inte detta som ett problem att vi inte har umgåts på ett tag utan jag ser det som att vi alltid har funnits där för varandra även fast man inte umgås. äkta vänskap håller i situationer son tex när man inte umgåts på ett tag. för man har en stabil grund att falla tillbaka på - äkta och sann vänskap. har varit med cattis idag på dagen och handlat julklappar, trevligt att umgås med henne också! men nu borde jag försöka sova, ska möta min kusin johanna imorgon strax innan halv 3 och kolla på herrlagsmatchen i brandbergshallen och sen efter det ha basketavslutning efter det.

sov så gott!
lots of love, anna ekström








saknar dig

snart har jag bott hos pappa i 4 veckor, så hörde jag en låt på P3 som jag vet att du tycker väldigt mycket om och som får mig att tänka på dig. kunde jag skicka den till dig hade jag gjort de för längesen. känns konstigt att inte ha bott med dig på en månad. vi pratades ju vid i telefonen tidigare i veckan, och de värmde att höra din röst & att höra att allt var bra med dig. jag saknar dig mamma♥ tror att det var bra att jag bestämmde mig för att bo hos pappa ett tag, då kommer man ifrån varandra & då får man känna att man att saknar varandra vilket jag tror är bra att man gör ibland. jag & alma ska kanske på middag hos mamma och peter på lördag men problemet är att det krockar med våran basketavslutning. vet inte hur jag ska göra .. vill ju göra båda :/ får ringa mamma och prata med henne imorgon och komma överrens om någonting, nu måste jag föna håret och sen gå och lägga mig klockan börjar bli sent. och imorgon är det äntligen fredag & jag kommer få jullov i 3 och en halv vecka! :)

den här låten är till dig mamma ♥ jag älskar dig!

parfymtips!

här kommer lite tips på parfymer. tänkte att det kan vara svårt att veta vad man ska köpa till sin bästavän, mamma eller syster såhär innan jul.så här kommer lite parfymtips för henne som julklapp eller till dig själv :)



Nyhet! YSL parisienne, en glamorös doft med noter av björnbär, ros & patchuoli. 75 ml för 699 :-



Nyhet! Viktor & Rolf Eau Mega. En doft med insalg av päron, violblad, citron & jasmin. 30 ml för 549 :-



DKNY Fresh Blossom. En doft av grapefrukt, vinbär och aprikos. 30 ml för 459 :-




Jessica Simpson Fancy. En doft av mandel och vanilj 50 ml 499 :- min personliga favorit!

God Jul önskar anna ekström♥


visste ni att ?



- om du skriker i 8 år, 7 månader och 6 dagar har du producerat tillräcklig energi för att värma en kopp kaffe?

- en loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd? det motsvarar att en människa hoppar längden av en fotbollsplan.

- högerhänta människor lever i genomsnitt 9 år längre än vänsterhänta?
(skönt att man är högerhänt)

- människor och delfiner är de enda arter som har sex för lustens skull?

- jag älskar min bästa kompis angelica backlund mest i hela världen?

nu vet ni!


tisdag

så dålig på min uppdatering. har varit helt slut att jag inte orkat .. men det kommer lite roligheter inom kort jag lovar :) ska ha caseavslut idag med nobellskit? fattar inte riktigt vad vi ska göra. vi får väl typ salta pinnar och äppelläsk. kul kul kul. hade mitt sista nationella prov i matte imorse också, så jävla fail. skitsamma. ska ha ett till muntligt nationellt prov i engelska senare idag också.skriver lite senare för nu måste jag ringa angelica, hon hade goda nyheter att berätta!

lots of love, anna ekström

torsdag

tooooorsdag! snart är det fredag! det känns ännu bättre. ska träffa sanna imorgon för att fixa en personlig julklapp till en mycket speciell person till mig. funderar fortfarande om jag ska göra tungpiercing eller inte, jag vill men samtidigt inte. hur ska jag kunna ta ett beslut. frågar jag mina föräldrar får jag ett nej till svar garanterat. och jag får en kick av att göra tvärtemot vad dom säger. haha, sjukt ju men det är roligare att göra saker man inte får. det gör det hela mycket mer spännande. guuuud, jag kan inte bestämma mig. jag vill, men fan .. dom kommer bli så förbannade. jag piercade tungan när jag var 14 och då hade jag bara den en vecka tills mamma upptäckte den. men fan, jag fyller 18 om ett år. jag borde få ta det beslutet själv. man kan ju ta bort den. en tatuering är ju skillnad. men nog om det idag ska jag träffa min lillasyster i handen efter skolan och titta på en julklapp till min bästis angelica♥ det är inget svårt beslut, jag ska köpa det finaste jag hittar & jag har en tanke på vad jag vill köpa. det ska vara något personligt, något som ingen annan kan köpa åt henne. men nu ska jag in på min mejl och skriva lite till mormor.

lots of love, anna ekström


bättre sent än aldrig, eller?

här kommer nu mina efterlängtade bilder från takida konserten 28/11-09 med bästavän angelica backlund :)

















ska iväg på träning nu, får lägga in mera bilder imorgon eller ikväll!

lots of love, anna ekström

funderar ..

jag har funderat mycket på detta. ska jag göra det igen, eller inte alls? ska jag vänta tills jag blir 18 eller göra det här & nu? jag har funderat mycket men kommer inte fram till något svar .. vad tycker du?

tungpiercing eller inte?


lots of love, anna ekström♥

lyxig tisdag

hej på er!
jag slutar nu faktiskt! :) var i skolan halv 11 när vi började med det visar sig att datorerna inte fungerar (fast jag skriver ju faktiskt nu på skolans dator) men iaf alla har åkt hem och jag har saker att göra hemma så jag åker också hem. jag hade bara genomgång på mitt arbete och fick sitta och förklara alla ord jag hade använt i min text men de var nemas problemas! så jag går väl ner till matsalen och käkar lite sallad sen åker jag till handen och ska kolla på julklappar till min kära bror & far. shit vad svårt de är att hitta något till killar! om ni har några bra tips skulle jag vara tacksam. men jag får klura ut någonting, måste springa till maten nu!

lots of love, anna ekström♥


trött & sliten

efter en helg hos angelica är jag faktiskt helt utvilad, men varför är jag då så trött & sliten? kanske för att jag och angelica var uppe till 4 på morgonen i lördags och gick upp 9 på morgonen i söndags. och att vi somnade i hennes säng när vi tittade på tv där på söndagen. det gjorde att jag inte kunde somna inatt. suck. sitter nu i skolan och ska jobba med vårat grupparbete men känner mig så seg och sliten .. kanske åker hem och köper julklappar till pappa & anders (min bror) för de måste bli gjort. handlade till mamma & peter och till alma i fredags. sen ska jag självklart handla till min bästis angelica och en annan mycket speciell person :) men nu ska jag leta upp pernilla och ticksy och ringa angelica!

lots of love, anna ekström♥






dålig uppdatering!

jag vet, förlåt. inte skrivigt något på en vecka :/ varför? har inget svar. blir så ibland när man har annat att tänka på. min vecka har iaf varit sjukt stressigt, haft flera inlämningar och arbeten .. suck. var och tränade i onsdags med laget, har inte tränat på flera veckor så det kändes bra! ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på .. känner mig helt slut i kroppen och skulle helst av allt bara vilja ligga hemma i soffan. men vi får se vad som händer .. ska eventuellt träffa min kompis koivu på en grogg. har inte träffat han sen jag fyllde år så de kanske är dags idag :) men nu ska jag ringa min bästa vän angelica!!

ps : bilderna från takida konserten kommer in ikväll!

lots of love, anna ekström♥

RSS 2.0