ny duschad

kom precis ur dushen, och de var allt annat än skönt och avslappnandel! vi har nämligen inget varmvatten hemma så jävla obehagligt, stod och skakade hela tiden! skulle ha mött angelica vid tågen kl 16 men jag fryser så pass mycket att jag knappt kan skriva på datan. USCH! planerna för idag är att jag & angelica ska förbi en polare och dricka lite vin och kolla på tv. sen åker vi hem och sover hos mig. har fått ny säng nu så nu får båda plats i den. men nu måste jag hitta några sköna & varma mjukiskläder jag kan ha på mig. sen ska jag guida angelica i telefonen hem till mig för hon hittar inte.& nu ska jag föna håret :)

lots of love, anna ekström

hemmakväll

barabong barabing, äntligen fredag! och min dag började bra. gick till skolan, hade mina lektioner sen åke jag & emmy hem lagom efter lunch :) vem orkar gå länge på en fredag liksom? haha. sen var vi förbi handen en sväng där vi träffade alma & bea inne på mc donald's. var annars? (; sen följde jag med emmy till jordbro en sväng och sen åkte jag hem och käkade kycklingwook med pappa & hans tjej monika. sen var det dags att planera kvällen .. utegång eller hemmakväll? fick sitta och fundera ett tag men kom fram till att jag bara skulle ta det lugnt med tanke på att angelica kommer hit imorgon och vill göra stan osäker så tänkte att jag kunde spara mig en kväll. ett mycket klokt beslut. då började jag fundera på vad jag skulle svulla med när jag ligger i sängen o chillar .. jag gick till torvalla ip och mötte min storebror som precis avslutat en hockeyträning så vi åkte förbi ica maxi en sväng & köpte chips,smågodis, energidricka och cola! mer än så behövs inte för att få en riktigt bra hemmakväll. jo! en bra film också .. men så långt har jag inte tänkt ännu för nu ska jag skriva klart här och gå ut och röka med angelica i telefonen innan jag börjar kolla på vad för film man ska glutta på.

hoppas ni också får en riktigt härlig fredakväll!





lots of love, anna ekström


snabbt inlägg

dags att sova med andra ord. har varit med emmy & ellinore idag, trevligt trevligt :) imorgon är det fredag, älskade dag! jordens bästa dag. har precis varit ute med milo på en sista promenad och nu ska jag bara läsa några rader i min bok och sen hoppa i sängen!

hoppas ni haft en bra dag idag, för de har jag :)
natti natti!

handen nästa!

sprecis slutat, ska åka till handen och köpa cigg. sen blir det att åka hem & plugga med en stor kopp tea! är så jävla trött på det här vädret! jag vill ju ha sommar nu? det var varit snöstorm i hela stockholm .. detta innebär också kaos i trafiken, som vanligt. men nu ska jag röra mig mot gullmarsplan o åka till handen.

lots of love, anna ekström

dags att sova, godnatt

nu har jag varit på handledning för att få övningsköra med pappa på hans jobb i ca 3 timmar. så är ganska trött i huvudet efter en lång dag i skolan också. pernilla börjar bli sjuk så ticksy och jag var kvar i skolan och hade inte mycket att göra. vi hade en lång föreläsning på förmiddagen och sen kollade vi lite på film på eftermiddagen. och slutligen hade vi en engelskalektion. ganska segt men helt okej faktiskt. kollar just nu på paradise hotel med syrran i soffan men ska gå upp till mitt rum strax med en kopp tea. ska ringa angelica nu och gå upp, paradise hotel är inget för mig!


helt färdig!

nu är jag alldeles slut efter kvällens basketträning. vi körde match ungefär hela träningen vilket är en timme & en kvart. och det var högt tempo idag! så man kan med andra ord säga att när jag klev av basketplanen var jag helt färdig. så slut! ikväll måste jag lägga mig tidigt, för imorgon ska jag & pappa gå på ett möte. vi ska på handledarutbildning för att köra bil. ska bli kul fast jag har hört att det tar flera timmar. men de är de väl värt .. känner bara sådan olust till att sitta i flera timmar när de ända vi gör i skolan är att sitta på föreläsningar. fast de är bara en kväll det borde jag stå ut med. nu ska jag gå och göra lite mera te och läsa lite i min spännande bok!

lots of love, anna ekström

hemma

kom precis hem från angelica. känns trist, de är så mysigt att vara där. tågresan gick bra, som alltid var dock bara lite fullt med folk men hittade alltid en sittplats. jaha, och vad ska man göra nu då? ingen är hemma förutom hunden. jag hatar söndagar så mycket, finns ingenting att göra. man sitter bara och inväntar måndag. vet i alla fall att jag ska ta en dusch nu och sen äta något. undrar var alla i familjen håller hus .. hmm.

lots of love, anna ekström

don't even ask

haft en lektion idag, en! fast det var inte ens en lektion. vi tittade på en film, shakespeare in love, den har man ju inte sett 100 gånger innan men var tvungen att åka till skolan att se den. igen. annars har dagen varit bra. fredrika bremer skolan hade öppet hus idag så jag, syrran, bea & johanna var där. dom ska ju söka in nu i höst så vi var där och kikade. jag var där för att hälsa på kompisar som går i den skolan och för att åka skylift! haha åker den varje år :) det var skitkul, jag, bea & victor åkte den. man såg ända bort till globen de var lite häftigt faktiskt! vi var väl på skolan i ca en timme sen gick jag & syster hem och käkade middag. väl hemma tog jag och lillasyster bilder för att sysselsätta oss.







jag & min älskade lilla kille♥




storasyster & lillasyster







lots of love, anna ekström

inget minne (:

här kommer lite bilder som talar för sig själv & våran alkoholhalt (: haha!


angelica ; "anna, hade jag kul igår?" haha










tokförskyld!

att det aldrig går över, blir tokig snart! har hostat & snörvlat nu i 2 veckor. allt festande gör det naturligtvis inte bättre, men man kan ju inte sluta leva för att man är lite ringrostig, eller? (: nog om det. skolan idag var lika seg som vanligt, hade svenska och sen religionspsykologi. kul! nix. gick till 16:00 och var hemma strax innan 17. men imorgon ska vi bara titta på film så jag börjar 10 och slutar 12, helt okej faktiskt! pratade med angelica idag som jag gör varje dag, hon hade också blivigt sämre. krya på dig gumman! kanske ska hem till henne i gnesta nu i helgen, men har inte bestämt någonting ännu. vet inte ens om jag orkar :/ kanske bara tar de lugnt hemma för en gångs skull. troligen inte, anna har svårigheter med att sitta hemma på helgerna, hehe. kanske blir fest hemma hos en bekant så man kanske rör sig ditåt. man blir ju sugen! nu ska jag leta rätt på mina basketkläder som ligger slängda på golvet, träning ikväll! bara man inte blir mer sjuk nu ..

lots of love, anna ekström

tea & macka

yes, sitter här i sängen med en ostmacka med paprikaskivor på och en kopp grönt tea. idag har varit en ganska krävande dag i skolan. har varit på två föreläsningar om psykologi som i och för sig var intressant men att sitta ner i en föreläsningssal i några timmar känns i rumpan efter ett tag! sjukt hårda stolar! så tror dom att man ska hålla koncentrationen på topp efter två timmar på hårda trästolar .. lycka till säger jag bara. åkte hem direkt efter skolan och slängde mig på sängen och började läsa en bok jag fick utav pappa i julklapp "insidan" av liam norberg, verkar jättebra efter att bara ha läst ca 50 sidor. ska nog läsa lite till när jag kryper ner i sängen sen. men nu ska jag ringa upp min kära kompis angelica och hoppa in i duschen! imorgon blir det nya tag ..

lots of love, anna ekström

hahaha!

Try JibJab Sendables® eCards today!

ice cream truck

sjukt sjukt sjukt bra låt :)
haha den är helt sjuk! :)

ska aldrig mer sätta min fot i en kyrka igen!

blir ett snabbt inlägg, vill bara komma i säng. var på gudstjänst idag med pernilla, ticksy & max. och guuuuuuud va tråkigt de var! vi ska besöka minst 3 kyrkor för ett arbete i skolan. de är så ovärt! men man måste ju tyvärr när de gäller skolan :/ den började 19:00 och jag kom hem 22:00. är heeelt sjut nu alltså .. måste faktiskt hoppa i sängen. orkar knappt hålla ögonen öppna. och imorgon ska vi gå på en till klockan 10 på morgonen! suck .

lots of love, anna ekström


en kväll med sockan (:

har preics lagt mig i sägen. kom precis hem efter att ha varit med min kära vän sanna :) en härlig prick jag träffar allt för sällan. vilket inte är helt okej. så vi bestämde igår att det var dags att ses. alltid lika mysigt att umgås med henne! jag känner verkligen att vi kan prata om vad som helst, en riktig kompis helt enkelt.så .. det kändes bra att äntligen ses igen efter så många försök att försöka åka & fika tillsammans men aldrig blivigt av men det blir så också eftersom hon har 2 jobb och jag har en krävanda skola att tänka på. men vi sågs idag & de är jag jätteglad över! :)









sov så gott!
lots of love, anna ekström

en månad idag

aarå, idag är det en månad sen jag gjorde min tungpiercing! :) har bytt från läkarstaven till en mindre i guld, najs. det gjorde jag för ca 2 veckor sen. just nu sitter jag i skolan och väntar på morgonsamling. kul! dagen idag vet jag inte hur den kommer se ut förutom att jag ska träffa sanna idag efter att hon har varit på gymmet vid 7 tiden. de ska bli kul, saknar henne! men nu ska jag försöka få tag på pernilla & ticksy :)

lots of love, anna ekström


världens bästa låt, just nu (:

är som besatt av den här låten! kan inte få den ur mitt huvud .. helt sjukt ju. tänkte lägga upp den så ni kan bli lika beroende som jag :) haha!


förr förra helgens påhitt!

nu tänkte jag uppdatera er om vad jag & min bästa vän angelica hade för oss förr förra helgen. vi var närmligen hemma hos andreas "ande" andersson och krökade hela helgen. men de var inte de som var de mest roliga, utan de var hans älskade gosedjur bart. vi torterade han så pass mycket att han senare avled av sina skador sent på lördags kvällen. ande har väldigt svårt att komma över detta, men jag & angelica ser de bara som att "ett gott skratt förlänger livet". ande har ganska svårt att ta till sig detta, men han jobbar iaf på det. nu ska jag göra en kopp de och titta på film.

lots of love, anna ekström














bio ikväll!

var faktiskt på bio i söndags med familjen och såg "luftslottet som sprängdes" den tredje och avslutande delen i Millenniumserien tar vid där "flickan som lekte med elden" slutade. filmen var klart den bästa utav alla 3. men ikväll ska vi se den omtalande filmen avatar. det ska bli sjukt spännande eftersom den fått så bra kritik. just nu sitter jag & syster och plattar håret och gör oss i ordning .. ska ringa angelica nu innan jag sminkar mig.

ha en fortsatt trevlig kväll!

lots of love, anna ekström


hahaha var bara tvungen!

http://sendables.jibjab.com/view/E4a6ZZqreBLxWCnX
Try JibJab Sendables® eCards today!

RSS 2.0