takida ikväll!

äntligen är det lördag och jag & min bästa vän angelica ska gå och se takida på hovet 19:30. kommer bli galet, de kan jag lova! är så sjukt taggad så de inte är sant! har lyssnat på takida hela den här veckan bara för att dom är så jävla bra och för att lära mig alla låtar. och vet ni vad? jag lyckades! kan alla låtar rakt av, känns jävligt bra. mina favoriter från de nya almubet är get me started, end is near, never alone always alone, deadlock, walk on by, caroline och trigger. hoppas dom spelas ikväll! och jag hoppas alla dom gamla låtarna kommer också, dom kan man ju som rinnande vatten. men nu ska jag börja göra mig i ordning, för jag ska möta angelica i handen vid 4 så jag måste göra mig klar. vi hörs kanske efter konserten! kameran är med så bilder läggs upp!

lots of love, anna ekström♥


I would do anything to get close to you

jag saknar dig. jag älskar dig.


fredags mys!

idag är det fredag! så skönt. ska bara vara hemma med min lilla hund och mysa i soffan med chips och godis. har så himla ont i armen idag efter vaccinet igår, shit asså! inatt så kunde jag inge ens ligga på armen. jag vaknade av mig själv hela tiden när jag höll på att lägga mig på den. juste, vi får inte glömma vårat finbesök av släkten i kiruna. det var jättetrevligt och vi åt mat och fikade med glass och te. vi pratade lite om, eller jag tog upp att det vore trevligt att komma upp till kiruna över jul. men de är dock inte så mycket snö där uppe då och vi ska dessutom fira jul tillsammans med mamma i år. så vi åker väl upp på påsken som vi gjorde det här året runt påsk. men jag ska leta upp pernilla & ticksy nu för behöver prata lite med dom.



johan, håkan, alma & jag i kiruna på påsken. bilden är tagen när
vi står i en grävskopa i besöksgruvan i kiruna.

lots of love, anna ekström♥


finbesök!

idag kommer min kära släkt från kiruna och hälsar på! eller dom ska köpa en bil i uppsala och sen komma och sova hos oss. det är min mammas kusin johan och hans pappa håkan. ska bli riktigt kul! dom ska käka hos oss och sen sova över. kom precis tillbaka till skolan efter att ha varit på stockholms universitet och lyssnat på 3 föreläsningar. så nu strax ska vi ner på lunch och efter det vid klockan 13 ska jag skiva ett tyska prov. åker till pappas jobb efter skolan för vi ska hämta ut mina skor i handens centrum som jag lämnade in igår för omklackning. och vid 15:15 ska jag och några till från min klass vaccinera oss mot svininfluensan. vet egentligen inte om jag vill, men mamma insisterade. nu ska jag gå och ringa några samtal .. vi hörs senare!

lots of love, anna ekström♥

3 dagar

yes, det är 3 dagar kvar tills jag & angelica ska gå och se takida på hovet i stockholm. fyfan vad jag längtar! det kommer bli så kul. takida är verkligen jävla bra! och som igår så sitter jag faktiskt och pluggar .. och då kan folk fråga "vad hände?" & "du brukar ju aldrig plugga?" nej exakt. det brukar jag inte göra. men nu så vill jag plugga och göra klart alla mina uppgifter i god tid. så jag sitter nu och pluggar lite på mitt arbete som handlar om genetik. det ska vara klart 2:a december. så det är bara att plugga & plugga. jag sitter också och lyssnar på takidas senaste skiva the darker instinct. guuuud så bra! försöker lära mig alla låtar, kan ju vara bra om jag ska se dom om 3 dagar. nu ska jag gå ut med min älskade hund och koka upp lite tevatten och göra te när jag kommer tillbaka.






duktig som jag är ..

.. har jag äntligen börjat med att beta av mina rester i skolan! gud vad bra det känns! är lite stolt över mig själv att jag lyckats dra mig själv i kragen och ta dag med det här. jag har nu suttit och skrivit på två arbeten. ena är att skriva om sveriges demokratisering och den andra är en extrauppgift som jag ska göra för att höja mitt betyg i samhällskunskap. jag skulle egentligen ha börjat med att beta av mina rester för lääänge sen, men hade inte samma motivering då som jag har nu. och som man brukar säga .. bättre sent än aldrig :) så jag ska återgå till mitt pluggande så jag blir klar någon gång och kan få gå och lägga mig.










usch fy & blä!

fyfan vad kaaallt det är i skolan! sitter och fryser :( inge kul alls .. kanske håller på o bli sjuk. var ute för ett tag sen med veronika, angelina & nathalie & rökte. snart är det lunch klockan är nu 11:30 och jag ska på ett möte 12:30. sen klockan 13:10 ska jag på labblektion. kul? knappast! vet inte om jag kan gå .. känner mig hängig. har inte börjat på mitt arbete om genetik, men ska börja med det ikväll. shit mycket att göra nu i skolan. men efter det här caset så har vi jullov så det är bara att stå ut.

hade lite kul med kameran tidigare i veckan =)







lots of love, anna ekström♥


orkar inte

jag pallar inte med skolan! det är så sjukt mycket som ska göras :/ aja, det rä bara bita tag i det sura äpplet och göra de iaf. hade en jättemysig kväll igår :) ♥ och den personen vill vara hemlig så vi nämner inga namn. orkade heller inte träna igår. så får gå och göra det imorgon ist! och idag är det 4 dagar kvar tills jag och angelica ska på konsert på hovet och de takida. jag längtar som bara den och hoppas veckan går fort! men nu ska jag sätta mig och arbeta med ticksy & pernilla!

lots of love, anna ekström


en nykomling i familjen!

så sant som de är sagt, vi ska få en nykomling i familjen! inte ett till syskon utan jag ska få en till hund i sommar. och jag lääängtar redan nu! kommer bli så kul, en liten valp =) jag ska skaffa en australian shepherd. tänkte berätta lite smått om vad det är för hund jag tänkte skaffa .. trots rasnamnet är australian shepherd inte en australisk ras. rasnamnet kommer sig av att man i västra USA, i början på 1900-talet, började kalla de mycket skickliga fårhundar som kom med den stora importen av får från australien, för australian shepherd. rasen skall vara en intelligent arbetshund med utpräglad vakt- och vallningsinstinkt, en god kamrat och ha kraft att arbeta en hel dag. så får gå ut och träna den mycket. blir hunden inte motionerad regelbundet varje dag så blir den lätt understimulerad och då hittar den på hyss och andra saker. så det är en sån hund jag ska skaffa. tror det kommer passa mig perfekt eftersom jag tränar basket och går ut och springer i skogen imellan åt. så båda vi får motion samtidigt. australian shepherdens färger är mycket varierande. svart och röd är grundfärg men då det i rasen även förekommer merleanlag – det vill säga en gen som ger en spräcklig färg- så förekommer också blue merle (svart med merleanlag) och red merle (röd med merleanlag). dessa hundar blir fläckiga med mörkare svartgrå eller röda fläckar på ljusare grå eller rödgrå botten. till dessa fyra färger tillkommer möjlighet för gula-röda tantecken på framförallt huvud och ben samt vita tecken även dessa på huvud, hals och ben. sammantaget ger detta 16 olika färgvarianter. det är en felaktig uppfattning att rasen australian shepherd finns i flera varianter. den i USA förekommande rasen north american shepherd – även ibland benämnd mini australian shepherd – är inte en variant av rasen australian shephed utan en egen ras med bland annat egen rasklubb. den är som namnet antyder avlad för att vara mindre och ses av många som mer anpassad för hemliv snarare än vallning. precis en sån ska jag skaffa! madelene min barndomskompis, hennes kompis linda föder upp just mini australian shepherd så den är en sån hund det blir. som jag skriv tisidare, den är mer anpassad till ett hemmaliv. & det är just en blue merle som jag är ute efter!

här finns lite bilder på australian shepherd & mini australian shepherd












helt okej söndag

allt känns faktiskt bra idag, trota att det är söndag. brukar oftast vara bakis på söndagar med idag är man spiknykter och kan göra lite saker. jag ska tex plugga och städa på mitt rum. hade jag varit bakis så hade ingenting blivigt gjort. så ett plus till mig! igår var ju jag, angelica, madeleine och cecilia på bio och såg new moon. den var ju sjuuuukt bra! höll på att börja gråta i vissa scener. men den får 5 av 5 stjärnor av mig. helt klart värd att se, eller rättare sagt man måste se den. nu ska jag bara kolla lite på facebook och sätta mig och kolla på en film tills pappa kommer och hämtar mig och milo. det är ju söndag idag och då åker jag till pappa och sover hos honom tills på tisdag då jag åker hem till mamma och sover. men nu ska jag bädda min säng för jag och angelica sov hos mig inatt efter att vi hade varit på bion. men nu ska jag kolla på film med en kopp te och mysa lite med min älskade hund!

lots of love, anna ekström♥


ibland så ..

saknar man verkligen någon att krypa ner i sängen tillsammans med. någon att vakna bredvid på morgonen. någon som man kan dela sin lycka & sorg med. någon som håller dig hårt när hela världen rasar under dina fötter. någon som säger "jag älskar dig .. "


VITAMIN CARE

sitter nu i skolan med min vitamin care och väntar på att morgonsamlingen ska börja, segt. pernilla borde dyka upp när som helst vi ska plugga tills provet börjar. gud vad nervös jag är! men det kommer gå bra, jag är påläst. idag efter skolan blir det en sväng förbi farsta för att hitta något snyggt till helgen. jag slutar vid 14 för jag ska gå på pernillas idrottslektion som börjar 13:00 för vi ska snacka med angelica, våran idrottslärare, om att vi vill hålla en lektion tillsammans. jaa .. det är ungefär hur min dag kommer att se ut :)


pluggar

sitter nu och pluggar inför provet imorgon, shit vad mycket det är att lära sig! fast de mesta kan jag redan så det är ju askalas. i helgen blir det new moon med angelica, madeleine och cecilia backlund. kommer bli jättemysigt! vi ska in till stan och käka först och kolla kläder. men nu ska jag återgå till mitt pluggande och ringa angelica!

lots of love, anna ekström

do it all night

hej bloggen.är nu i skolan och pluggar inför biologiprovet som jag har imorgon, suck. fan det är så mycket i skolan just nu att jag vet inte vart jag ska ta vägen. menmen, ska strax ut nu med pernilla "perry" fridberg och ta en pause & cigg. det känns lite stressigt faktiskt. sååå mycket på en gång! igår hade jag och irmeline engelskaredovisning, som vi egentligen skulle ha haft idag med vi fick inte skjuta upp de. och den gick väl helt okej, engelska är inte mitt favoritämne men tror jag går godkänt iaf. och imorgon har jag biologiprov och på fredag ska jag ha nationellaprov i engelska A. vi ska skriva en uppsata, jättekul. vi har ju haft 3 engelskalektioner sen jag började andra ring. hur kommer det gå? men annars idag är jag på bra humör, så det är bra. lina cole, min klasskamrat, råkade snubbla idag för en liten stund sedan på en sladd under databordet och föll rakt ner i backen. de var lite kul =) efter skolan ska jag åka hem till pappa och käka lite middag och åka iväg och träna, känner mig inte så speciellt motiverad men tänker gå ändå. sen efter träningen åker jag hem till mamma ska bli kul att träffa henne, har saknat henne. igår var jag förbi gina tricot också och köpte ett "nattlinne" (som var lite mer porrigt) i rött, den var skitfin sen köpte jag ett halsband som jag spanat in ganska länge som dom nu hade dragit ner priset rejält från 199 till 49. vilket fynd! det är ett pärlhalsband i tre olika längder med en rosett på sidan. men nu ska jag på handledning inför provet imorgon så måste plugga,plugga,plugga!

lots of love, anna ekström♥

efter jul

yes, nu har jag bestämt mig. efter jul ska jag sluta röka! jippie! eller jag vet inte, vill egentligen inte sluta, men jag måste. inga mera klagomål, känns skönt! får ju visseligen röka för mina päron, men känner att jag måste sluta. så efter jul blir det inga mera cigaretter, eller efter nyår med andra ord. och för överigt är det väldigt stressigt i skolan och jag hinner inte med allt jag ska göra. eller det gör jag, men de blir inte helt som jag hade tänkt mig. hade två matcher i helgen, torska båda. en match mot lidingö och en mot alvik. fick bollen på min vänstra tumnagel i första matchen så den gick av på mitten och de gjorde så jävla ont. det blödde jättemycket också, men den gick tyvärr inte att rädda så fick slita av den, och de kändes! idag ska jag förbi en sväng till gina tricot, köpte ett linne där i fredags för 199:- så har 200 kvar så ska kolla om jag hittar nått fint. men nu ska jag återgå till att översätta min text till engelska :/ så roligt!

dagens ;

hiss : gina tricot efter skolan :)

diss : regn! usch!!


en annorlunda fredag


juste, fredag den 13:e är det idag .. hoppas ingenting hemskt händer, fast jag vet inte om jag tror på sånt, men man kan aldrig vara säker. har haft mattelektion för en halvtimme sen, och kom precis från en samling med våran casegrupp och gick igenom dagen. senade idag vid 13:10 ska jag vara med på en idrottslektion eftersom jag missade idrotten igår. sen har jag tyska men vet inte om jag kan gå på den för jag måste hem direkt efter skolan idag för jag ska jobba natt med mammas sambo peter. han jobbar som ambulansförare och jag ska få följa med inatt och bara se hur det går till. jag kommer vara med dom elev, och alltså inte ha ingenting att göra med patienterna. jag kommer också få skriva under ett papper som säger att jag har tystnads plikt. men det ska verkligen bli riktigt spännande att få följa med inatt, få se hur det ser ut i de verkliga livet. just nu sitter jag och väntar på irmeline som jag jobbar med i caset, vi ska översätta våran undersökning och jag behöver hennes hjälp .. hoppas hon dyker upp snart!

lots of love, anna ekström♥

SUPERFRESH

min torsdag började rent ut sagt åt helvete. bråkade med min syster om attb hon hade snott mina kläder som jag hade tänkt ha idag osv. inte kul så blev pappa inblandad .. oh! trött jag blir alltså. ska ha utvecklingssamtal med han idag också 16:30, de lär ju gå bra nu när han redan är lite smålack på mig. menmen, ska iaf träffa min lilla sanna idag i centrum, det ser jag verkligen fram emot för det var längesen jag träffade henne. fick ju som sagt ett prisentkort när jag fyllde år på gina tricot på 400:- kronor så ska försöka hitta någontong idag, var aldrig förbi centrum igår. nu alldeles strax ska jag skriva 2 omprov. ett svenska prov och ett logik prov, har inte pluggat speciellt mycket inför dom men jag tror det kommer gå bra. nu ska jag bara titta igenom proven lite och leta upp min lärare och lämna in en lapp om att jag ska vaccinera mig mot svininfluensan.

lots of love, anna ekström♥

idag känns allting riktigt bra!

shulululu!
när jag vaknade idag så kändes allting riktigt bra! hade sovmorgon till 11 idag och bara de ger dagen en bra start. idag ska jag till handen med madelene och kolla på kläder, har fått ett presentkort när jag fyllde år på gina tricot på 400:- av en väldigt,väldigt speciell & fin person. tack babe!♥ så ska förbi gina idag i handen och kolla om jag hittar något fint. sen ska jag hem till pappa och packa ihop mina saker för mamma kommer och hämtar mig, min syster och min hund så ska vi åka och bo hos mamma. sen har jag basketträning vid 20:30 - 22:00. så kommer hem runt kvart över 10. men nu är de fokus på min och irmelines uppgift som ska lämnas in idag senast 16:00 men de kommer vi klara. man ska skriva om ett test vi gjorde och den ska max vara 3 sidor. vi är uppe i 2½ så vi ligger bra till. men nu ska jag ner till matsalen med lina och käka lunch, hoppas de blir något gott!

lots of love, anna ekström ♥

tired

trött som vanligt sitter man här denna tisdagsmorgon i skolan. idag ska jag ha engelska (om läraren inte är sjuk) annars ska jag ha grupparbete med irmeline. min dag idag vet jag inte riktigt hur den kommer se ut, jag skulle följt med min lillasyster till stallet idag men hon ska dit med våran barndomskompis bea så jag får se vad som händer, får ta dagen lite som den kommer helt enkelt! :) skriver senare när jag vet vad som händer ..

lots of love, anna ekström


måndag

hade match igår mot sigtuna och torskade :/ men vi spelade bra och de flesta av oss kämpade bra. det var bara poängen som skillde, men dom är serieledare och hade spelare med från landslaget så förstår att dom vann. men idag är det måndag och jag ska tränare senare ikväll, tror de kommer bli ganska kul! men nu ska jag lägga på mer mascara och gå till bussen och åka iväg till skolan!

lots of love, anna ekström

fredag

idag är de fredag och de är veckan bästa dag och jag sitter i skolan och ska strax gå på min tyskalektion. de är dock inte lika kul .. :/ men idag kommer angelica också och vi ska vara hemma hos mig och ta nått glas vin och snacka lite. spela lite kort och kolla på film typ, tror de kommer bli mys. är bjuden på fest i gustavsberg med vet inte om jag orkar kriga dit. men vi får se vad som händer, natten är ung! men nu ska jag upp till ticksy på plan 5 för att gå på tyska och avsluta ännu en skolvecka!

lots of love, anna ekström

söder bröder glöder

alla vet att bajen åkte ur allsvenskan och vidare ner till superettan. så det är dags att alla riktiga bajenfans kliver fram och stöttar bajen. bajen vann allvenskan och blev svenska mästare år 2001. så alla bajare, vi vet att vårat lag har åkt mellan suerettan och allsvenskan, så det är inte så stor grej att dom åker ner nu igen, för när dom har varit i superettan och vunnit några matchen och får tillbaka självförtroendet så kommer dom upp igen till allsvenskan - starka!








fear of the dark

nu är det alldeles strax dags för mig att sova, men först ska jag få öppna några presenter från mamma & peter. spännande! alma sa att det var någon jag skulle bli jätteglad över, så de pirrar lite i magen nu. men först ska jag ut & ringa min bästa vän angelica o ta en cigg. behöver snacka med henne om hur vi ska göra i helgen och så vidare. men nu är det bäst att jag ringer angelica så jag för öppna mina presenter fortare, haha!

men först lite bilder först från min 17-års dag bara!









lots of love, anna ekström

super size me

kom precis tillbaka till skolan efter att ha varit på McDoland's med angelina, hon går i samma klass som jag. lite kul att vi valde att äta lunch på just McDonald's när vi precis hade varit på ett seminarium om filmen super size me. vi tittade på den filmen igår i skolan för vi jobbat i ett case (umgefär som ett projektarbete med olika ämnen som man slår ihop) om kroppen och hälsan. så vi satt och diskuterade de i grupp. men vi blev så jäkla sugna på McDonald's så vi gick och lunchade där. till skillnad från dom andra i gruppen som bara blev äcklade. haha! om 20 minuter ska jag på en föreläsning om kroppen så jag slutar runt 2 idag tror jag sen får jag åka hem. skulle ha hafr engelska idag mellan 9:00 - 10:10 men vår engelskalärare var "sjuk" som alla andra gånger vi skulle haft eneglska.vi har kanske haft 3 lekioner i engelska sedan jag började andra året på gymnasiet. de är ju bra - eller inte. vi kommer inte lära oss någonting och de är synd för jag vill höja mig i engelska till VG. men nu ska jag ringa angelica en snabbis för hon stod i duschen när jag ringde henne när jag gick tillbaka till skolan.

dagens;

hiss - ska med angelica efter skolan och shoppa lite i handen!

diss - inställd engelskalektion - igen!


träningsvärk

har sån sjuk träningsverk efter basketträningen igår med johan löfling. han ser alltid till att vi får springa som idioter på måndagar. träffade jennica på träningen och fick då tillfälle att de hennes tatuering. den var jättefin och hon hade skrivit på latin i nacken kärleken övervinner allt, sweet! erika var också med och tränade efter en skadad axel och pajat knä så de var kul att hon nu kan börja träna lite smått med oss. idag ska angelica åka hem till gnesta och de känns tråkigt, vill ha henne i haninge hela tiden! men ska åka hem till hennes syster i brandbergen och vara med henne efter skolan och sen åka med henne till handen där hon hoppar på sitt peldeltåg mot älvsjö. så man hinner umgås lite idag innan hon åker =) men nu strax ska jag in på morgonsamling så de kanske är bäst att jag slutar skriva nu .. :/

you had a good girl but you didn't know how to treat her


sliten

måndag. USCH! en veckas höstlov har veeeerkligen gått för fort. var på halloween fest i lördags (min födelsedag) i djurgårdsplan de var skitkul! vi började hemma med att dricka champange jag, angelica, syrran, mamma & peter i mina champangeglas som jag fick av en kompis i födelsedagspresent! sen åkte vi till mikael koivu i brandbergen och förkrökade lite. sen efter nån timme tog vi bussen till djurgårdsplan. när vi klev på bussen i brandbergen började angelica ragga på busschafören och bussen blev stillastående i en kvart så vi försenade bussen, haha! väl på festen träffade vi många vi kände. löken, verson, madde, jennifer, linnea, bea - ja jättemånga! det var superkul och jag och angelica drack 4 liter vin den kvällen. i söndags kom släkten över och angelica och firade mig. jag fick 2 biljetter till Takidas konsert den 28:e november!!! så självklart frågade jag om angelica skulle med och de ville hon. så fick jag deras skiva också så man kan lyssna på deras nya låtar och lära sig dom innan. sen fick jag smycken från pilgrim och en bok av pappa. så dumt! av mia törnblom, det är hennes självbiografi om hennes tidigare liv i missbrukets värld. den verkar jättebra och har redan läst 3 kapitel. nu ska jag till matsalen och äta lunch med klara & emma. 

bilderna från i lördags kommer imorgon
lots of love, anna ekström





 


RSS 2.0