17 år

yes, 17 år idag och dom 17 åren ska jag fira med min bästa kompis angelica backlund som just nu ligger och sover men ska väcka henne strax. vi ska på tjejmiddag och en tjejkompis till mig sen vidare på fest! men nu ska jag göra mig i ordning!

lots of love, anna ekström

sthlm

nu är de en timme kvar tills angelica kommer till haninge & vi ska åka in till stan och shoppa lite kläder. min lillasyster ska också följa med. vi åker från svartbäcken vid 14:20 och möter angelica vid kulfångsgatan och där byter vi till buss 807 mot gullmarsplan. så nu ska jag se till att få i mig lite frukost och fixa mig. blev ganska sent igår, jag och syrran la oss vid halv 3 ungefär så var ganska så slut när jag klev upp ur sängen imorse. nu måste jag gå och göra mig i ordning, skriver senare!

lots of love, anna ekström

hemmakväll hos mamma

hej på er!
nu är jag och syrran hos mamma och peter.jag väntar på middag. igår var vi ju på bio och filmen vi såg var Public Enemies den var suuuuuper bra! johnny depp hade huvudrollen, och då är de ganska svårt att inte gilla filmen. den handlade om bankrån i USA. men nog om de, ni får se filmen själva :) nu ska jag och familjen titta på filmen sökarna som utspelar sig i stockholm på 90-talet. den är inspelad 1993 och är i samma stuk som nattbuss 807 som för övrigt är inspelad här i haninge.

Jocke bor i en av stockholms tuffare förorter. Han råkar ständigt i bråk i skolan, och hans helgkvällar i city präglas av våld. Jocke åker fast och döms till fängelse, där han blir bekant med Tony. När de suttit av sina straff genomför de en hel serie rån.Filmen speglar värstinggrabbarnas tillvaro där kriminalitet, våld och droger är vardagsmat.

men nu måste jag hjälpa till och duka bordet!






bio med familjen

nu ska jag på bio med pappa, lillasyster & storebror. hinner inte skriva så mycket, men vi hörs ju senare ;) vet inte riktigt vilken film vi ska se men måste göra mig iordning nu.

lots of love, anna ekström

ändrade planer

nu är det så att de blev lite ändrade planer, johanna min kusin måste stanna hemma och packa inför en resa upp till jämtland och kan då inte följa med till farsta. men min älskade vän cattie ska med till handen. ska bli kul, har inte träffat henne på lääänge! vi ska kolla på något till halloween och lite andra kläder. jag fyller år på alla helgona helgen för alla som inte visste det, på själva halloween dagen den 31/10. så blir lite halloween fest och födelsedagsfirande för min del. men nu ska jag fixa mig och träffa cattie så hon slipper vänta på mig!


älskar henne - hatar halsduken!

godmorgon sverige!

godmorgon på er!
guud vad trött jag är idag, gick och la mig ganska sent igår, typ 2 tiden men det är ju lov så. idag ska jag shoppa med johanna, min kusin, om hon mår bättre. ni kan läsa hennes blogg på; http://waitingforeclipse.blogg.se/ pappa kommer hem idag också han har varit på ett möte för alla yrkeslärare i måleri, så han, jag, alma & anders ska gå på bio ikväll och käka middag inne i stan! kommer bli mysigt att göra något med famijen, bara vi. men nu måste jag hoppa i duschen och ta något att käka sen ringa min älskade kusin johanna :) jag skriver några rader senare ..



i miss you

lots of love, anna ekström


syskonkärlek

blev ingen träning för mig & alma ikväll, vi var för trötta. vi ville vara hemma med våran älskade storebror anders istället. han hade lagat mat till oss, så snäll som han är. så jag och alma bestämde oss för att vi kunde göra en kladdkaka så kunde vi titta på film och bara mysa lite alla syskonen i soffan. så jag ska snart gå ner och hjälpa alma med kakan. har duschat min hund milo idag också, han avskyr de med de behövdes! fönade han sen också så han ser ut som en liten hårboll nu. angelica ska hjälpa mig klippa hans klor sen för de vill jag inte göra själv. men nu ska jag ringa henne en snabbis så ska jag hjälpa alma sen.

lots of love, anna ekström

i like that pose

diggar det här :)





lots of love, anna ekström

hem och byta om och iväg på träning

nu kom jag precis hem från handen med jennifer och linnea. vi tog en fika på Sandy's. mysigt värre! jennifer tog en latte & chokladmuffins och linnea en cola. själv hade jag innan tagit en chickenwrap på donken så de fick räcka för mig. vi gick runt och kollade på Gina Tricot och så. träffade min kompis micke i centrum också, de var inte igår. sen gick vi till parkens och köpte cigg sen väntade jag med dom på bussen, dom skulle hem och käka middag. jag gick upp till centrum igen för bussen gick inte förens en halvtimme så gick förbi en hårsalong och köpte ett hårpuder som ger volym. men nu ska jag strax iväg hem till mamma och hämta träningskläder och åka iväg på basketträning. känner mig ganska så trött men de är bra om jag åker iväg och tränar lite :) nu ska vi bara laga lite mat innan jag & syster åker iväg . bilderna från tjejmiddan kommer nog snart, brudarna är så sega på att lägga in dom .. hehe.




mot handen med jennifer

nu ska jag fixa mig klart, snackar med angelica i telefonen. hon berättar hur jävla sne hon är på en person, jag kan förstå henne. jag förstår henne, känner samma sak. men orkar inte bry mig & inte angelica heller. vi sitter och planerar halloween, vi ska nog vara hos mig och sen dra iväg på feta festen i älvsjö. kommer bli toknajs :) angelica kommer nog på onsdag och stannar tills på söndag. tror inte jag åker till gnesta, angelica vill komma hemifrån så vi är i haninge på lovet. hon har ju varit i haninge i 2 veckor nu men åkte hem igår och vi har träffat jättemycket gamla polare vi ska umgås lite med när angelica kommer, ser fram emot de. men nu ska jag träffa jennifer i handen, kommer bli kul. vi messade i helgen att vi saknade varandra så vi passar på att ses nu. fick 800 spänn av mammas sambo peter så ska spendera dom lite tänkte jag sen blir de väl en fika kanske. nu hinner jag inte skriva mera, måste fixa de sista. hörs senare!




tjejmiddag

länge sen jag skrev nu, men har inte haft tillgång till någon data. i helgen har jag varit med angelica hos hennes syster cissi, vi var där helt själva och hade de jättemysigt! vi köpte hem pizza, godis och hyrde två filmer. en skräck och en komedi. barnhemmet heter den ena filmen och en annan med paris hilton. komedin med paris såg vi aldrig klart för den hackade :/ men barnhemmet var verkligen skikläskig! man blir garanterat livrädd! och igår hade jag basketmatch i brandbergshallen klockan 16:00. vi mötte JKS, dom var inte så bra som jag hade trott och vi vann matchen. laget var uppkäftiga och hade dålig attityd. dom började tjaffsa med min lagkamrat jennica. hon stod bara och garvade åt dom, vad ska man göra liksom? hon spelade jättebra försvar på deras nummer 9 som hade några problem, och hon blev skitsur för jennica ägde henne. haha de var lite kul & se på! efter matchen var hela laget hembjudna till madeleine rickmer på tjejmiddag. hon spelar också i vårt lag, vi skulle vara där runt 7 tiden, men fint folk kommer sent och jag o min kusin johanna var där runt 9 tiden. vi fick tacos till middag, bullar, tårta och chips & dip. jag trodde jag skulle spricka. var så himla mätt! men det var jättetrevligt att göra någon utanför basketplanen med laget. frida & ebba som spelade med oss för några år sedan var också där. var kul & se dom igen. var jättetighta med dom innan dom slutade, men vi bestämde oss för att ses någon dag på lovet. idag jag vi träning vid halv 8 till 9 så ska väl gå på den träningen och innan ska jag kanske förbi handen och kolla på lite kläder. nu måste jag gå och göra mig i ordning & ringa angelica.

(bilder från middagen kommer inom kort)

långpromenad

kom precis in efter en långpromenad med min hund milo, min bästa kompis angelica och hennes 2 pudlar kasper och spike. det var jätteskönt att sträcka på bena efter 2 dagar med pappa på landet. jag och pappa var där uppe (i hälsingland - hudiksvall) där vårat landställe ligget för att fixa lite med veden som ska eldas i vår och bara för att ta det lugnt och få umgås lite bara vi två. självklart följde min lille kille milo med. men i alla fall så började jag och angelica med att träffas i brandbergen och sola i 30 min. det är så skönt att sola när vädret är piss och när man fryser som fan! & fan vilken färg man fick! shit, blev verkligen brun!sen hämnade vi hennes hundar och min hund sen gick vi till en en sjö som heter raman och släppte lös hundarna där så dom fick speinga av sig lite och leka med varandra. det var första gången dom träffade varandra och allting gick jättebra! vi var ute i ca 3 timmar umgefär så de kan man verkligen kalla långpromenad! när jag och milo kom hem så fick jag tvätta av honom för han var alldeles sandig efter allt bus och lek på stranden, sen fick han mat och nu ligger han framför öppna spisen och äter på sitt grisöra. han är nog lika trött som jag efter denna promenad, men de behövde vi! nu ska jag ta en kopp te och ringa angelica och kolla vad hon sysslar med =) sen blir det nog hopp i sängen på en gång, ska upp tidigt imorgon och åka till skolan för att avsluta allting och få lite efterlängtat höstlov! =)

dagens ;

hiss - en 3 timmars promenad med min fyrbenta vän & min bästa kompis (:

diss
- detta jäkla oktobervädret :/

lots of love, anna ekström

jag vill beställa hem ..

.. victoria's secret underkläder! dom är ju så sjukt snygga .. finns inget sexigare än deras underkläder! man har ju tröttnat en aning på att gå och shoppa kläder på H&M. eller? problemet är ju att jag inte precis har vägarna förbi USA under den närmsta tiden så jag vill beställa hem ifrån någon hemsida. men då är frågan - vilken? har sökt som en dåre men jag hittar ingenting. jag vill verkligen, verkligen, verkligen ha deras underkläder! har blivigt helt kär, så om ni vet någon hemsida man kan beställa hem victoria's secret underkläder så skriv länken eller hemsidan på mina kommentarer. skulle verkligen bli jätteglad då! försök själv att inte bli kär utav att titta på dessa .. det går ju bara inte! =)  






here we go again

ja, här sitter man igen i skolan ännu en måndag och man önskar att helgen
inte hade gått så fort. bara för att göra denna måndag som så många andra
måndagar så försov jag mig i en timme. det gjorde att jag missade min
mattelektion, jag hade faktiskt tänkt gå på den och jag hade ställt klockan
på 06:00 bara för att hinna. men det finns ju någon som heter znooze på
mobilen och som man råkar sätter på i sömnen. och vädret idag gör inte
dagen mer lyckad. det regnar och blåser, men de är ju oktober nu så
de är väl inte så konstigt. vill verkligen ha sommar & sol! jag slutar tidigt
idag, nån gång efter lunch. ska bara göra min redovisning här i skolan sen
åka och träffa angelica i bandbergen och lämna hennes hundgodis vi köpte
till hennes hundar igår som vi glömde i min väska. och imorgon så kanske
jag, pappa och min hund milo åka upp till mitt landställe i hälsingland. vi
kommer hem på onsdag då iaf. jag hoppas verkligen vi åker, jag behöver
egen tid med min älskade pappa. men nu ska jag börja förbereda min
redovisning, skriver ett inlägg lite senare.

lots of love, anna ekström


mysigaste helgen på länge!

min helg har varit hur bra som helst! i fredags var jag och kollade på film
hos angelicas syster med angelica, vi tittade på oliver och gänget, ni
vet den där barnfilmen? det var säkert 10 år sen jag såg den. grymt bra!
och i lördags var jag och angelica och kollade på Äntligen midsommar!
bästa filmen jag sett på länge, jag och angelica dog av garv haha! vi
skulle egentligen sett Sommaren med göran, men den gick inte så vi fick
se den andra. och nu denna söndag sitter jag här framför datan och ska
kolla på "vem kan slå filip & fredrik?" och äta middag med mamma och
hennes sambo peter :)



lots of love, anna ekström

hemma i väntan på att ..

mitt tevatten ska koka klart och att mina toast ska bli färdiga. usch vilken dag det har varit, känner egentligen inte ens för att skriva just nu men jag lovade ju att skriva några rader, hehe. har verkligen suttit vid datan hela dagen idag, de är helt sjukt. bara för att finslipa mitt arbete. gud vad duktig jag känner mig! jag fick inte ens och lunchade, så jag är imopnerad av mig själv. men nu ska jag återgå till köket och fixa med mitt te och äta mina toasts sen ska jag åka förbi angelica!


barabong barabing, äntligen fredag!

nu är den efterlängtade fredagen här! visst är det skönt?! själv började jag med
att gå på min älskade mattelektion 08:50, då kan ni gissa hur tidigt jag steg upp .. usch,usch!
men i alla fall så gick jag på den och det var väl helt okej och nu sitter jag och finslipar
mitt arbete om naturkatastrofen i thailand 2004 - tsunamin. ska lämna in den strax och
efter de ska jag väl bara käka lunch och sen åka hem till min bästakompis angelica.
och ikväll .. ja, vad händer då? jag och angelica hade faktiskt tänkt att gå på bio.
och jag vill tacka min fina kompis sanna för allt arbete hon la ner på min
blogg igår! hon har nämligen designat den helt själv! me love. tack gumman!!
nu ska jag återgå till mitt skrivande så skriver jag nog några rader innan jag beger
mig mot angelica.

dagens ;
dagens bästa - det är fredag, min blogg är skitfin & jag slutar strax, kan de bli bättre?
dagens sämsta - detta väder, jag blir tokig

veckans bästa;
jag blev klar med mitt arbete och de blev så jävla bra!

lots of love, anna ekström





hänt tidigare i veckan & vad händer idag?

eftersom jag tidigare skrev på en blogg som jag delar med min
lillesyster alma (www.systrarnaekstrom.blogg.se) så tänkte jag
att jag kunde berätta om vad som hänt mig tidigare i veckan ..

torsdags - var på erotik kväll med sanna på PUB, fick goodiebags & champagne.
fredags - fika med min pappa på söder, åkte till gnesta till min bästavän angelica.
lördags - varit hemma hos angelica.
söndags - åkte hem ifrån gnesta, kom hem vid 21 tiden.
måndags (igår)  - var med angelica (som är i haninge hos sin syster) vi var i handen & shoppade.

och idag så ska jag träffa angelica efter skolan, slutat någon gång runt 12 skulle jag tro, har ingen riktig koll. men nu ska jag leta upp två lärare som ska hjälpa mig med ett skriftligt arbete som jag
ska lämna in på torsdag eller fredag. tror de kommer bli jättebra, det känns så i alla fall.

dagens hiss: slutar tidigt idag :)  
dagens diss: hatar det här satans vädret!

lots of love, anna ekström


ny blogg

yes, this is me .. living the dream baby! haha nej inte riktigt, men ibland
känns allt som en dröm :) här på bloggen kommer jag skriva om
mitt liv, mina intressen, familj, kompisar & min vardag. det kan
intressera dom flesta, men inte alla. de viktigaste för mig är
inte alla besökare utan att jag ska få skriva av mig lite :)

i hope you like it!

lots of love, anna ekström


RSS 2.0