jag längtar sååå mycket

jag vill att de blir sommar så jag kan skaffa en till hund! jag har redan milo som är en blandras hund mellan papillon och lasapso. han fyller 11 i år och jag fick honom i födelsedagspresent när jag fyllde 7. men jag har besämt mig för att skaffa en liten kompis till honom. jag ska köpa en mini australian sheperd. han är inte överförtjust i valpar men de får lära sig att komma överrens. jag tror allt kommer bli bra tillslut. milo är så "mammig" mot mig så vill han säkert ha mig ifred, men jag kommer ge honom lika mycket kärlek som innan valpen kommer. ingen kommer bli utebliven. hundar är ett av mitt största intresse och jag kan inte tänka mig ett liv utan en hund.


milo såg nästan exakt ut såhär när jag fick honom, söt va? :)


och såhär ser rasen ut som jag kommer köpa i sommar! :)

ett ord



snökaos! är så jävla trött på snön nu .. kan de inte bli sommar snart? :)

bjuder på dom här

helgen har varit skitkul, som vanligt. men denna helg var de någonting som satte pricken över i:et!
















jag hatar söndagar, nästan lika mycket som måndagar!

gud de är så himla trist när helgen tar slut. då ska man helt plötsligt tillbaka till verkligheten .. fan jag blir så trött av ställa om från helg o roligheter till vardag o stress. helgen är alldeles för kort! man hinner knappt koppla av. man har så mycket att göra också eftersom att man planerar in allt roligt på helgen. oh då för att man har så mycket att göra hinner man inte koppla av. jag tycker vi borde ha minst 3 dagar ledigt. att fredagen ska vara en röd dag, de vore perfekt! men de lär knappast bli någon ändring på det nu men jag kan glädjas åt att jag bara går i skolan fram till onsdag då jag får mitt efterlängtande sportlov. jippi!! då ska jag passa på o koppla av, åker till angelica på torsdagen efter jag klippt mig och stannar tills på söndag. då får jag tid o koppla av helt. nu ska jag gå ner o sätta på teavatten och läsa lite i min bok!

lots of love, anna ekström

ge mig!

grekisk sallad nuuuuuuuu! blir ju sjukt sugen när jag ser den här bilden, blir inte ni också de? själv ska jag käka skolans äckliga lunch om en liten stund :/ livet är orättvist ibland!


friday

veckans absolut bästa dag är här! och min fredag har inte börjat som jag hade tänkt mig .. det började med att bussen var försenad en kvart vilket gjorde att jag kom försent till min mattelektion. och inte nog med det, tunnelbanan i gullmarsplan var också försenad!! det tog ca 5 minuter att åka från gullmarsplan till skanstull. kuuuul! men angelica ska komma idag kl 13 så de lyser upp min dag :) och sen ikväll ska vi på en fest i vendelsö hos en polare. ser fram emot kvällen (;

nu ska jag leta upp pillan & ticksy!

lots of love, anna ekström


you are the one, you're my number one

längtar så mycket efter dig angelica♥ kommer bli så kul när du kommer i helgen, vi hittar alltid på så roliga saker och är med våra underbara vänner! oh blir så lycklig när jag tänker på att du ska komma och allt skoj vi kommer hitta på, som vanligt :) ska vi gifta oss? (; haha love u girl








13:47

har precis haft "svenskaprov" vi skulle korta ner en text och bara ta med den viktigaste. svårt :) hehe, bland gör vi så löjliga saker i skolan, sånt man redan kan. fast de finns nog några som behöver få öva på det. men nu har jag i alla fall slutat, hade bara svenska idag sjukt skönt! milo min lilla älskling är hemma hos mamma och väntar på mig. han fick följa med från pappa för att hälsa på mamma och peter och för att jag saknade honom så himla mycket. mamma och peter ska åka till thailand på måndag så då "flyttar" jag hem till pappa igen och då får jag träffa min lilla kille varje dag :) men jag ska ta hem honom till pappa idag, blir bäst så. så får jag träffa honom på fredag igen när min bästa vän angelica kommer. har längtat efter henne! vi har inte sets på snart 3 veckor .. de är för lång tid att vara borta ifrån varandra - tycker jag. men nu ska jag avsluta de här och åka hem och ringa min älsklings angelica :)

lots of love, anna ekström








huvudvärk

är i skolan just nu med världens huvudvärk :/ de dunkar så satans mycket .. börjar må riktigt illa nu faktiskt. idag har vi bara haft eget arbete de är skönt, kommer tyvärr missa engelskan pga huvudvärken. tog två iprem hemma och de är över två timmar sen och jag har fortfarande ont. fan. jag hatar att ha ont i huvudet, brukar inte ha de så ofta men när de väl kommer gör de riktigt ont. kunde knappt käka någon lunch heller för de kändes som om den var på väg upp igen :/ var inne på syrrans blogg ( http://almaiishere.blogg.se/ ) och såg att hon färgat håret brunt! från att vara blond till mörkhårig, de är fräckt! tänkte visa skillanden för er nu. ska dessutom åka förbi där hemma och hälsa på dom, bor ju hos mamma nu för tillfället.


lillasyster  & nu :)

lots of love, anna ekström

här & nu!

en sak har jag irriterat mig länge på. det är att du alltid ska lägga dig i saker och tro att du känner alla andras vänner, är de så svårt att hitta egna? du vet att du irriterar folk och du ser de till en fördel. du tror att de får dig att glänsa, men tvärtom så är de dig alla går runt och snackar skit om. folk säger att dom tycker de är sorligt, och jag håller med. du försöker se självsäker utåt men i själva verket så har du så lågt självförtroende att du går till kompisars kompisar och försöker passa in. du tror kanske att de bara är du som är medveten om men alla kan se, och de är inte första gången du beter dig såhär. jag hävdar inte att jag själv är perfekt. jag har också mina fel och brister. det har alla männiksor, men de handlar inte egentligen om dom. de handlar om hur man kan ändar dom och göra dom till någonting bättre. i ditt fall är de att bli lämnad ensam och hitta nya vänner - snabbt. det är egentligen sorligt, men jag väljer att skriva om de för att de går ut över andra och folk ser de.


tired

trött idag. hade inte mycket att göra i skolan heller .. bara eget arbete :) skriver nog några rader senare för jag tänkte ta en dusch nu.

lots of love, anna ekström

hemma hos mamma & peter

är hemma hos mamma & peter nu. dom sover, dom ska jobba natt inatt. sitter lite och funderar på om jag ska sova kvar här eller åka hem till pappa och sova. kanske inte så kul o sova här helt ensam i ett jättestort hus med källare, nja de gillar jag inte alls. men får se :) nu ska jag ta ett äpple o kolla på beck film!

lots of love, anna ekström

17:00 med sanna

ska träffa sanna idag klockan 17:00 och ta en fika i handen centrum och få tillbaks min tjocktröja hon lånade utav mig i våras, så de är nästan ett år sen. hade nästan glömt den så den var inte saknad, förutom igår när jag satt & tänkte på vart den hade tagit. så det ska bli mysigt, var ett tag sen nu - vi borde träffas oftare sanna! (: haha! just nu är jag i skolan och ska ha engelska 14:40 känner inte att jag orkar sitta o vänta :/ har dessutom ont i magen och är sjukt trött! vet inte ännu om jag ska sova hos mamma & peter ikväll eller hos pappa.jag får se hur jag gör ..

här är min sötnos♥

det känns riktigt bra!

idag känns allting riktigt bra :) jag har fått en väldigt glad nyhet som jag kommer att avslöja nu på fredag. var hemma hos mamma & peter igår i stuvsta, det var riktigt mysigt. vi kollade på film och åt god mat samt en semla och tea som efterrätt. vi pratade om jag & alma skulle komma på middag nu på fredag, jag hoppas hon vill följa med. jag vet att mamma & peter saknar henne jättemycket! och alma saknar dom också, mamma ville också att min lilla hund skulle följa med. så hoppas alma följer med :) men nu ska jag ner till matsalen och käka lunch, hoppas de blir något gott!

lots of love, anna ekström


alma och mamma i svartbäcken älskar er!

efter lunch

precis varit & käkat med pernilla o ticksy. vi ska strax ha föreläsning med magnus, han ska gå igenom vårat fördjupningsarbete i religion. det är våran sista uppgift innan detta case är slut :) NAJS . vi skulle egentligen fått en till uppgift att göra men våra lärare är så snälla och omtänksamma så vi slapp de. så idag slutar jag halv 2 ungefär, de är helt chill. skickade in min psykologi & religions uppgift idag också strax innan 10 så nu är man klar med det och kan sikta framåt! skönt! ikväll ska jag också träna med basketen, de var en vecka sen jag tränade sist, inte bra! men de har sina anledningar .. nej nu måste jag gå ner till plan 4 och gå på föreläsning!

ps. vi hade de jättemysigt & trevligt på landet! bilder kommer ikväll :)

lots of love, anna ekström

sista minuten!

snart är det dags att bege mig mot pappas jobb. han jobbar i sundbyberg så ska ta tuben mot t-centralen och där byta till tåget. kommer träffa min lillasyster som sitter på tåget redan från handen. pappa är redan på jobbet och väntar på oss där med min lilla hund. vi kommer åka runt 12 sen raka vägen upp till landet! fan är svinhungrig! kommer missa min lunch för jag måste gå från skolan om ca 10 minuter. sitter just nu på plan 6 i skolan med ticksy och pernilla. har skrivit lite på mitt arbete, det går framåt :) pappa sa till oss imorse att vi skulle få mc donald's till lunch, då är frågan .. ska jag ta en big mac eller 9 pack kycklingbitar? haha vilken tjockis jag är, men är faktiskt hungrig :( nu måste jag logga ut och bege mig mot t-centralen. tåget fråm handen kommer fram till t-centralen 11:41 .

ha en trevlig helg! :)
lots of love, anna ekström♥


sängdags

nu är det dags för mig att sova. skönt ska det bli! har pluggar exakt hela dagen idag så tycker jag förtjänar några timmars nattsömn nu. imorgon är det veckans absolut bästa dag och jag ska gå "halvdag" för jag, alma, milo och pappa ska åka upp till vårat land i hälsingland. har inte varit där på ett tag nu så det ska bli lite kul att åka upp en sväng. vi blir borta över helgen så kommer hem på söndagen på kvällen någon gång. ska samtidigt bli kul att umgås bara vi tre och bara ta de lugnt för en gångs skull. men nu måste jag packa lite varma kläder och ladda kameran, för den ska med!

puss o godnatt :)


ett års vänskap

runt den här tiden förra året lärde jag känna dig. och de är bland de bästa jag gjort. det är svårt att visa hur mycket jag tycker om dig, men jag har gjort ett litet försök .. :)


panik!

mitt arbete ska vara inne nu på måndag! och jag missade mitt handledningstillfälle idag på förmiddagen för jag försov mig :/ fan också! men det går att lösa, ticksy och pernilla har hjälpt mig på hur jag ska börja skriva. tack tjejer! för all fakta har jag, men vet inte var jag ska börja. sitter just nu och skriver en inledning till min analys i skolan och ticksy läste igenom den och tyckte det såg bra ut, så jag litar på henne :) det är bara att ta det lugnt, jag har klarat det förr. och när jag väl börjar skriva så brukar det flyta på. jag tänkte gå hem snart, jobbar bäst hemma och för att de är en sån hysterik i skolan och folk står bakom en och köar för att få en data. det är som ni förstår ganska stressande så jag åker hem och skriver det här i lugn och ro. hoppas ni haft en bra dag, och imorgon är det fredag! :)

puss på er!

psykologi & religion

ligger just nu hemma i min säng hemma hos pappa. precis druckit en kopp chai-tea och samlat fakta om "skotten i knutby" som vi ska skriva om. vi ska skriva om barnflickan sara svensson och göra en psykologisk beskrivning av henne. det är väldigt intressant, men pappa har städat bort min psykologibok så kan bara skriva om sjävla händelsen än så länge. sen ska jag väva in olika psykologiska teorier och dra paraleller imellan dem. eftersom sara svensson var troende ska jag även få in religion och se om den kunde ha påverkat henne till att begå detta brott hon begick. det hela är väligt intressant, men jag måste vänta tills pappa kommer hem och kan ta fram boken :) arbetet ska vara inne på måndag kl 10:00 och de får max vara 3 sidor. men de är ingen fara för mig, jag vet hur jag ska skriva de så jag tror de kommer gå kanon. idag hade jag bara tyska mellan 11-12:00 sen slutade jag. åkte förbi haninge centrum på vägen hem för att köpa fountation & en ny mascara och lite underkläder. men nu ska jag ringa angelica och gå ut o röka!

lots of love, anna ekström


känns som hundra år sedan ..

jag träffade dig! jag saknar dig catty♥ tänkte på den tiden vi var platinablonda sommaren 07. bodde praktiskt taget hos dig, gud vi hade så kul! vi drog till hälsingland och var på krogen & hamnade i bråk - såklart. vi skulle visa upp för alla att vi var bäst. den tiden då vi festade med stanze o grabbarna. den tiden vi hängde i brandbergen. hahaha jag skrattar hela tiden när jag tänker tillbaka på den tiden. jag saknar dig catty, har alltid så kul med dig :) tänkte visa några bilder genom åren med cathrine ingemansson ..


(hemma hos danne - sommaren - 07 lr 08)


(moonshine hösten - 08)


(hemma hos bäckvik sommaran - 08)


(sommaren - 07, klotter)


( jag, sommaren - 07)



vi ses snart baby..



10:30

sitter i skolan .. vi har eget arbete. jag och emmy ska göra en fördjupningsuppgift idag. kommer nog gå ganska fort, vi jobbar ganska bra tillsammans. undrar bara vart hon är någonstans :P ni kommer ha eget arbete nu på förmiddagen och föreläsning på eftermiddagen. känns som de kommer bli en helt okej skoldag. det är ju ett plus. efter skolan ska jag förbi angelicas storesyster. angelica är hemma hos henne fortfarande, hon skulle åkt hem till gnesta igår men de var förseningar i tågtrafiken så hon åkte tillbaka hem till sin syster, så hon åker hem idag. så tänkte åka förbi och säga hejdå innan hon åker. sen ska jag till handen och handla nytt smink och kolla efter lite underkläder, alltid trevligt! nu ska jag återgå till arbetet!

lots of love, anna ekstörm

i can't be perfect

jag hoppas du förstår en dag att det inte bara jag som gör misstag - även du. det är lätt att hitta problem hos andra, men när de handlar om en själv är man nästan perfekt? det lilla du, kommer du också förstå en dag. jag hoppas den dagen kommer snart, så du också kan se. att de inte bara är mitt fel. du vet att jag aldrig vill förlora dig, men snart kommer jag istället be dig att gå ..


bra, bättre - bäst

så kändes de i lördags. kvällen kunde inte blivigt bättre. jag låter bilderna tala för sig själv eftersom vissa människor "tar illa upp" . jag har i alla fall kul med mina polare och lever livet. om ni inte har bättre för er än att gå och prata om vad jag gör och inte gör så är de erat problem, för jag kommer inte sluta. det här är mitt liv och om ni tycker något annat så kan ni dra åt helvete :) ingenting kan få mig att ändra på mig eller mina beslut. det här är mitt liv & jag är inte 3 år längre och behöver inte veta vad folk tycker om mig för jag bryr mig inte för 5 öre ens.




















RSS 2.0